Dorien Stegeman

Dorien Stegeman
Dorien Stegeman

Dorien Stegeman

Al meer dan 20 jaar geef ik met veel plezier sportlessen aan jongeren tussen 12 en 14 jaar. Dit op een middelbare school in Turnhout.
In 2007 ben ik voor de liefde verhuisd naar Nederland. Uit interesse en om in mijn nieuwe woonomgeving mensen te leren kennen, besloot ik een introduciecursus rebalancingmassage te volgen.
Zowel het geven als ontvangen van een aandachtsvolle massage gaf me veel voldoening en ook veel inzichten. Ik besloot om de 4-jarige HBO-opleiding te volgen aan de Academie voor Holistische Massagetherapie in Utrecht. Dit waren erg inspirerende jaren waarin de kracht van massage me steeds weer verraste en mij ook leerde om meer in het moment te zijn. Dit wilde ik anderen ook laten ervaren!
Zonder het vooraf bedacht te hebben, ontstond zo mijn praktijk in Den Bosch.
Masseren doe ik al die jaren echt vanuit mijn hart en met passie.

In 2020 zijn we verhuisd naar Rosmalen (Hintham) op een hele fijne plek, pal aan de Aa.
Sindsdien leg ik me volledig toe op mijn massagepraktijk.
Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding Massage bij Kanker gevolgd (Instituut Massage bij Kanker).
Daardoor kan ik aangepaste massages geven aan klanten tijdens of na hun ziekteproces.
Op vrijwillige basis geef ik regelmatig massages in het Vicky Brown Huis ( inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten).
Dit vrijwilligerswerk is erg inspirerend en dankbaar om te doen. Het heeft me nog meer laten zien hoe een aandachtsvolle aanraking helend kan werken.